Steinkjer Regnskap til nye lokaler

 
steinkjer_regnskap_s1.jpg
 

Etter flere år i Hamnegata og på Vellamelen er Steinkjer Regnskap på flyttefot, og de 22 ansatte ser frem til å ta i bruk de nye lokalene i Bomveien 3. 

Steinkjer Regnskap holder orden i tallene for om lag 800 bedrifter, og har hatt en jevn vekst de siste årene med kunder over hele landet. – Vi har lenge kjent på behovet for mer plass, og i de nye lokalene har vi rom til å vokse videre, sier daglig leder Stein Markhus. Fra mandag er regnskapskontoret i full drift i de nye lokalene i «Fokusbygget». – Her har vi plass til flere ansatte, og selvfølgelig flere kunder, smiler Markhus.

Sentralt og moderne
Steinkjer Regnskap tar i bruk hele første etasje i Bomveien 3. – Vi pusset opp og fått nye kontorer, møterom og myldrerom, sier regnskapsfører Wenke Aasenhuus, og forteller at de ansatte ser frem til å ta i bruk de nye lokalene. – Dette er jo et signalbygg i Steinkjer, og alt ligger til rette for at både nye og eksisterende kunder kan besøke oss. Det er lett å finne frem, og vi har masse gratis parkering rett utenfor døra, sier hun.

Godt fagmiljø
Som et resultat av flyttingen blir de ansatte ved avdelingskontoret på Beitstad en del av miljøet på Steinkjer. – Vi ser at våre ansatte vil dra nytte av samlokaliseringen. De nye lokalene legger til rette for mye god fagprat, og vi tror dette vil bidra positivt både for arbeidsmiljøet og den faglige utviklingen til våre ansatte, sier Markhus. Han forteller at kunder i Beitstad vil få like god oppfølging som før. Der vil de møte de samme regnskapsførerne, bare i andre lokaler. 

Våre kunder vet at vi alltid er tilgjengelige for å ta en regnskapsprat. I tillegg vil vi invitere kundene våre og andre på åpen dag i våre nye lokaler i januar. Dette blir bra!, avslutter Markhus. 

I tillegg til Steinkjer Regnskap flytter også Innherred Landbrukstjenester og Steinkjer By og Bygdeservice inn i samme lokalene.